-->

Takip edip haberdar olabilirsiniz

facebook twitter youtube

Beşiktaş Malatyaspor Geniş maç özeti

Canlı maçı izle Taraftarium24hd ile Günün önemli bir karşılaşması başlıyor. Taraftarium24 izle bu muhteşem karşılaşmayı sitemizden takip edebileceksiniz. Taraftarium24 canlı maç izle iki takımda kazanmanın yollarını arayacak, kıran kırana bir maç izleyeceğiz, şifresiz, donmadan izlemek isteyenler için güzel bir gün Bein sports Taraftarium24 canlı maç izle bazı karşılaşmalar maçın başlamasına 5 dakika kala açılır sitemize eklenen her maçın yayını eklenir o nedenle maçın yayını yok diyerek sitemizden ayrılmayınız tekrar maç zamanı sizleri bekleriz. Justin tv izle Sitemizde keyifli bir maç izlemeniz dileği ile iyi seyirler dilerim. Maçın başlamasına son 5 dakika kala yayınlar açılır.





Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçın özeti

78′
 
Büyük şanssızlık! Vincent Aboubakar (Beşiktaş) ceza sahası içine bir pas gönderiyor, ancak Ertac Ozbir yerinde bir reaksiyonla topu atağı savuşturuyor.
77′
 
Gokhan Tore (Beşiktaş) ceza sahası çizgisinden kaleye bir şut çekiyor, ancak top az farkla sağdan dışarı gidiyor.
75′
 
Ali Ravci bir değişiklik yapmaya karar veriyor. Moryke Fofana (Yeni Malatyaspor), Stephen Mallan yerine oyuna giriyor.
74′
 
Oyuncu değişikliği yapıldı. Rachid Ghezzal oyundan çıktı, Gokhan Tore (Beşiktaş) oyuna girdi.
73′
 
Yeni Malatyaspor tarafından kullanılan uzun mesafeli serbest vuruşta top defans oyuncusu tarafından uzaklaştırılıyor.
71′
 
Beşiktaş köşe vuruşundan bir gol şansı yakalıyor, ancak bu tehlikeyi yerine bir müdahalede bulunan defans oyuncusu uzaklaştırıyor.
70′
 
Beşiktaş köşe vuruşunu gole çeviremiyor. Bu pozisyonda hazırlıklı olan defans oyuncuları tehlikeyi uzaklaştırıyor.
70′
 
Beşiktaş köşe vuruşunu gole çeviremiyor. Bu pozisyonda hazırlıklı olan defans oyuncuları tehlikeyi uzaklaştırıyor.
68′
 
Halis Ozkahya yaptığı sert hareketten dolayı sarı kartını Issam Chebake (Yeni Malatyaspor) için kullanıyor.
68′
 
Yeni Malatyaspor köşe vuruşunu kullanıyor, ancak kornerden gol bulma hayalleri defansın topu uzaklaştırmasıyla son buluyor.
67′
 
Yeni Malatyaspor köşe vuruşunu gole çeviremiyor. Bu pozisyonda hazırlıklı olan defans oyuncuları tehlikeyi uzaklaştırıyor.
66′
 
Stephen Mallan (Yeni Malatyaspor) serbest vuruşu kullanıyor ve ceza sahasına orta yapıyor. Ancak ceza sahasında sayısı forvet oyuncularından çok daha fazla olan rakip defans oyuncuları topu uzaklaştırmayı başarıyor.
64′
 
Ahmed Ildiz (Yeni Malatyaspor) yaptığı isabetsiz son pasla topu rakip defansa kaptırarak önemli bir fırsatı harcıyor.
63′
 
Yeni Malatyaspor tarafından kullanılan orta mesafeli serbest vuruşta top defans oyuncusu tarafından uzaklaştırılıyor.
62′
 
Oyuncu değişikliği zamanı geldi. Afriyie Acquah için maç sona erdi; yerini Ahmed Ildiz (Yeni Malatyaspor) alacak.
62′
 
Welinton (Beşiktaş) ceza sahası içinde bir boşluk yakalıyor, ancak yaptığı sert vuruşta topu az farkla soldan dışarı gönderiyor.
61′
 
Beşiktaş oyuncuları serbest vuruşu bekletmeden kullanarak oyunu hızlandırıyor.
61′
 
Yeni Malatyaspor oyuncusu rakibini çekerek faul yapıyor ve hakem düdüğünü çalıyor. Beşiktaş lehine serbest vuruş kararı.
60′
 
Beşiktaş tarafından kullanılan köşe vuruşundan yapılan ortada top defans oyuncularından birisi tarafından rahatlıkla uzaklaştırılıyor.
60′
 
Cyle Larin (Beşiktaş) ceza sahasına bir pas gönderiyor, ancak tehlike uzaklaştırılıyor. Defans oyuncularından başarılı bir hamle izledik.
59′
 
Atiba Hutchinson (Beşiktaş) harika bir bitirici vuruş yapıyor. Vincent Aboubakar tarafından gönderilen olağanüstü ara pasta topla buluşan Atiba Hutchinson (Beşiktaş) hızlı bir reaksiyon göstererek kaleciyle karşı karşıya kalıyor ve yakın mesafeden topu kalenin sağ tarafına gönderiyor. Skor şimdi 0:1.
58′
 
Rachid Ghezzal (Beşiktaş) tarafından havadan yapılan orta başarısız oluyor ve rakip defans hızlı bir şekilde topu ceza sahasının dışına gönderiyor.
56′
 
Cyle Larin (Beşiktaş) kendisine bir boşluk yaratarak ceza sahasının kenarında topla buluşuyor ve üstten dışarı giden güzel bir vuruş yapıyor.
55′
 
Beşiktaş köşe vuruşunu gole çeviremiyor. Bu pozisyonda hazırlıklı olan defans oyuncuları tehlikeyi uzaklaştırıyor.
54′
 
Cyle Larin (Beşiktaş) kendisine müdahale etmek isteyen oyuncuları birer birer geçiyor, ancak rakip oyunculardan birisi sonunda yerinde bir müdahaleyle topu uzaklaştırıyor. Beşiktaş rakiplerini topu kornere atmaya mecbur etti.
53′
 
Cyle Larin (Beşiktaş) topu aradan gönderemiyor ve atak kesiliyor.
52′
 
Beşiktaş köşe vuruşundan bir gol şansı yakalıyor, ancak bu tehlikeyi yerine bir müdahalede bulunan defans oyuncusu uzaklaştırıyor.
51′
 
Welinton (Beşiktaş) tehlikeli bir müdahalede bulunuyor. Halis Ozkahya düdüğünü çalarak faulü veriyor.
49′
 
Vincent Aboubakar (Beşiktaş) aldığı akıl dolu pasla çok önemli bir pozisyon yakalıyor, ancak defans oyuncuları tehlikeyi savuşturuyor.
46′
 
Teknik direktör devre arasında bir oyuncu değişikliği yapmaya karar veriyor. Bernard Mensah oyuna girerken Necip Uysal (Beşiktaş) oyundan çıkıyor.
46′
 
Devre arası sona erdi ve maç az sonra yeniden başlayacak. Oyuncular sahaya geri döndü ve ikinci yarı başlıyor.
45+3′
 
Halis Ozkahya düdüğünü çalarak ilk yarıyı bitiriyor.
45+2′
 
Rachid Ghezzal (Beşiktaş) köşe vuruşundan ceza sahası içine orta yapıyor, ancak kaleci Ertac Ozbir araya giriyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
45+1′
 
Cyle Larin (Beşiktaş) ceza sahası içine pasını gönderemiyor. Top rakip tarafından kesiliyor. Top oyun alanını terk ediyor ve yardımcı hakem köşe gönderini işaret ediyor. Beşiktaş korneri kullanacak olan taraf.
45′
 
Topu alan ve şutunu çeken Mustafa Eskihellac (Yeni Malatyaspor) uzak mesafeden başarısız bir vuruş yapıyor. Oyuncu kaleciyi şaşırtmaya çalışıyor, ancak kaleci topu çok kolay bir şekilde kontrol ediyor.
44′
 
Adem Büyük (Yeni Malatyaspor) ceza sahası dışından yaptığı pasta takım arkadaşını bulmaya çalışıyor, ancak rakip defans hızlı bir reaksiyon gösteriyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
41′
 
Valentin Rosier (Beşiktaş) faule maruz kalıyor… Hayır hakem faulü ona çalıyor! Hakem hücum ederken oyuncunun faul yaptığına hükmediyor ve serbest vuruşa hükmediyor.
40′
 
Kendi aralarında isabetli kısa paslar yapan Beşiktaş oyuncuları oyunun temposunu kontrol ediyorlar.
37′
 
Benjamin Tetteh (Yeni Malatyaspor), Benjamin Tetteh (Yeni Malatyaspor) için sarı kartını kullandı, yaptığı sert müdahaleden dolayı oyuncunun bu karara şaşırmaması gerek.
35′
 
Yardımcı hakem bayrağını kaldırıyor ve Beşiktaş takımı oyuncusu ofsayta düşüyor.
34′
 
Issam Chebake (Yeni Malatyaspor) pasını göndermeye çalışıyor, ancak rakip oyuncu engelliyor.
32′
 
Yeni Malatyaspor oyuncusu gereğinden önce bir koşu yapıyor ve hakem düdüğünü çalarak ofsaytı belirliyor.
31′
 
Orta çizgi civarından kazanılan serbest vuruşu Yeni Malatyaspor kullanacak. Oyuncular bu duran topu büyük ihtimalle kısa pas veya ceza sahasına orta olarak kullanacak.
30′
 
Oyun durdu ve Rachid Ghezzal (Beşiktaş) sağlık ekibinden yardım istiyor.
28′
 
Karim Hafez (Yeni Malatyaspor) ceza sahasına bir orta yapıyor, ancak Utku Yuvakuran kalesinden çıkarak topu alıyor.
27′
 
Oyun duruyor. Yeni Malatyaspor oyuncularından birisi yaptığı sert müdahaleden dolayı hakem tarafından uyarılıyor.
25′
 
Teenage Hadebe (Yeni Malatyaspor) kendisine yapılan müdahaleden dolayı sakatlandı. Oyuncuya sağlık ekibi gerekli müdahaleyi yapacak.
24′
 
Mustafa Eskihellac (Yeni Malatyaspor) ceza sahasında kendisine gönderilen pası kontrol ediyor ve kaleciyle karşı karşıya kalıyor. Oyuncunun sağ alt köşeye yaptığı vuruş oldukça zayıf oluyor ve kaleci Utku Yuvakuran kolay bir kurtarış yapıyor.
23′
 
Adem Büyük (Yeni Malatyaspor) takım arkadaşlarından birisini bulmak umuduyla ceza sahası içine güzel bir pas gönderiyor. Rakip defans oyuncuları araya girmeyi başarıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
22′
 
Karim Hafez (Yeni Malatyaspor) serbest vuruştan havadan güzel bir pas atıyor. Ancak defans oyuncularından birisi topu kafayla tehlike bölgesinden uzaklaştırıyor.
21′
 
Karim Hafez (Yeni Malatyaspor) uzun bir pas atıyor, ancak bu pas takım arkadaşlarına ulaşacak kadar güçlü olmadığından rakip defans oyuncuları topu kontrol ediyor.
19′
 
Yeni Malatyaspor orta mesafeli serbest vuruştan golü atamıyor ve kaleci Utku Yuvakuran (Beşiktaş) yapılan ortada yükselerek topu kontrol ediyor.
17′
 
Mustafa Eskihellac (Yeni Malatyaspor) gönderilen ara pasta topla buluşmaya çalışıyor, ancak top fazla uzağa gidiyor.
15′
 
Ertac Ozbir zor bir kurtarış yapıyor ve ceza sahası içinden Vincent Aboubakar (Beşiktaş) tarafından yapılan kafa vuruşunu çıkartıyor.
14′
 
Mustafa Eskihellac (Yeni Malatyaspor) topu ceza sahası içindeki arkadaşlarıyla buluşturamıyor ve pas rakip tarafından engelleniyor.
13′
 
Karim Hafez (Yeni Malatyaspor) ceza sahasına kanattan sert bir orta yapıyor, ancak defans oyuncusu araya giriyor.
12′
 
Valentin Rosier (Beşiktaş) soğukkanlılığını korumalı, bu yaptıkları çok aşırı! Oyuncu sert bir şekilde rakibinden topu alıyor ve hakem Halis Ozkahya düdüğünü çalarak faulü belirlemek zorunda kalıyor.
11′
 
Rachid Ghezzal (Beşiktaş) şu anda kendisinden utanıyor olmalı. Oyuncu kendisine gönderilen harika pası kontrol ediyor, ancak altı pas içinden yaptığı vuruş tam bir hayal kırıklığı oluyor. Oyuncunun bu kötü vuruşu bu şutu kaleci Ertac Ozbir için çok basit bir pozisyon haline getiriyor.
9′
 
Rachid Ghezzal (Beşiktaş) korneri kullanıyor, ancak her an tetikte olan rakip defans topu uzaklaştırıyor.
8′
 
Rachid Ghezzal (Beşiktaş) taç çizgisinin yakınından ceza sahasına orta yapıyor, ancak oyuncu istediği vuruşu yapamıyor ve tehlike iyi organize olmuş defans tarafından uzaklaştırılıyor. Top dışarıda. Beşiktaş lehine köşe vuruşu kararı verildi.
6′
 
Cyle Larin (Beşiktaş) tehlike yaratabilecek bir orta yapıyor, ancak oyuncu takım arkadaşlarından herhangi birisini bulamıyor.
5′
 
Yeni Malatyaspor takımından bir oyuncu hücumdayken faul yapıyor. Hakem düdüğünü çalarak oyunu durduruyor.
4′
 
Beşiktaş yakın mesafeli serbest vuruştan golü atamıyor ve kaleci Ertac Ozbir (Yeni Malatyaspor) yapılan ortada topu rahatlıkla kontrol ediyor.
3′
 
Karim Hafez (Yeni Malatyaspor) rakibine çirkin bir müdahalede bulunuyor, ancak hakem pozisyona müdahale etmiyor. Beşiktaş serbest vuruş kazandı.
2′
 
Yeni Malatyaspor takımından bir oyuncu sert bir müdahalede bulunuyor. Halis Ozkahya faulü çalıyor ve oyunu kontrolünde tutuyor.
1′
 
Oyuncu değişikliği zamanı. Necip Uysal maça devam edemiyor ve sahayı terk ediyor. Oyuna giren oyuncu Bernard Mensah (Beşiktaş).

0 yanıt "Beşiktaş Malatyaspor Geniş maç özeti"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel