-->

Takip edip haberdar olabilirsiniz

facebook twitter youtube

CANLI İZLE Fenerbahçe Konyaspor Canlı izle

Canlı maçı izle Taraftarium24hd ile Günün önemli bir karşılaşması başlıyor. Taraftarium24 izle bu muhteşem karşılaşmayı sitemizden takip edebileceksiniz. Taraftarium24 canlı maç izle iki takımda kazanmanın yollarını arayacak, kıran kırana bir maç izleyeceğiz, şifresiz, donmadan izlemek isteyenler için güzel bir gün Bein sports Taraftarium24 canlı maç izle bazı karşılaşmalar maçın başlamasına 5 dakika kala açılır sitemize eklenen her maçın yayını eklenir o nedenle maçın yayını yok diyerek sitemizden ayrılmayınız tekrar maç zamanı sizleri bekleriz. Justin tv izle Sitemizde keyifli bir maç izlemeniz dileği ile iyi seyirler dilerim. Maçın başlamasına son 5 dakika kala yayınlar açılır.




Süper Lig'in 29. haftasının kritik mücadelesinde Fenerbahçe, Konyaspor'a konuk oluyor. Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada hata yapmak istemeyen sarı-lacivertliler mutlak 3 puan isterken, Konyaspor'da evinde kazanacağı puanlarla üst sıralara tırmanmak istiyor. Karşılaşma öncesi futbolseverler Konyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanıyor? gibi soruların yanıtlarını arıyor. İşte tüm bu soruların yanıtları ve Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasına dair detaylar...

KONYASPOR-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 29'uncu Hafta mücadelesinde Konyaspor, Fenerbahçe'yi konuk edecek. 8 Mart 2021 saat 19.00'da oynanacak mücadele, beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın canlı anlatımını fotomac.com.tr'den de takip edebilirsiniz.

KONYASPOR - FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'LER

Konyaspor: Eray, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Adil, Jevtovic, Diomande, Sekidika, Hadziahmetovic, Cikalleshi, Daci

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Serdar, Szalai, Novak, Sosa, Gustavo (Osayi), İrfan Can, Valencia, Pelkas, Thiam

MESUT ÖZİL SAKAT, CANER KADRO DIŞI

Antalyaspor maçında ayak bileği bağlarında yırtık oluşan Mesut Özil, disiplinsiz davranışları sebebiyle kadro dışı bırakılan Caner Erkin ve sakatlıkları bulunan Perotti, Sinan Gümüş ile Sadık Çiftpınar bu akşam forma giyemeyecek. Caner ile ilgili son karar, Konyaspor maçından sonra başkan Ali Koç, sportif direktör Emre Belözoğlu ve teknik direktör Erol Bulut arasında yapılacak toplantıda netlik kazanacak..

0 yanıt "CANLI İZLE Fenerbahçe Konyaspor Canlı izle"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel