-->

Takip edip haberdar olabilirsiniz

facebook twitter youtube

Fatih karagümrük Kayserispor Taraftarium24 izle

Canlı maçı izle Taraftarium24hd ile Günün önemli bir karşılaşması başlıyor. Taraftarium24 izle bu muhteşem karşılaşmayı sitemizden takip edebileceksiniz. Taraftarium24 canlı maç izle iki takımda kazanmanın yollarını arayacak, kıran kırana bir maç izleyeceğiz, şifresiz, donmadan izlemek isteyenler için güzel bir gün Bein sports Taraftarium24 canlı maç izle bazı karşılaşmalar maçın başlamasına 5 dakika kala açılır sitemize eklenen her maçın yayını eklenir o nedenle maçın yayını yok diyerek sitemizden ayrılmayınız tekrar maç zamanı sizleri bekleriz. Justin tv izle Sitemizde keyifli bir maç izlemeniz dileği ile iyi seyirler dilerim. Maçın başlamasına son 5 dakika kala yayınlar açılır.



Süper Lig'de heyecan devam ediyor. 31. hafta maçında Fatih Karagümrük ile Kayserispor kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Fatih Karagümrük - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

FATİH KARAGÜMRÜK - KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Fatih Karagümrük - Kayserispor maçı 19 Mart Cuma günü saat 16:00'da beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak.

FATİH KARAGÜMRÜK - KAYSERİSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Fatih Karagümrük: Viviano, Roco, Hedenstad, Balkovec, Campi, Biglia, Borini, Ndao, Castro, Bertolacci, Sobiech

Kayserispor: Doğan Alemdar, Kolovetsios, Sapunaru, Ramazan Civelek, Aziz Behich, Attamah, Pedro Henrique, Lennon, Muhar, Avramovski, İlhan Parlak.

.

0 yanıt "Fatih karagümrük Kayserispor Taraftarium24 izle"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel