-->

Takip edip haberdar olabilirsiniz

facebook twitter youtube

Konyaspor Kayserispor Canlı maç izle


Canlı maçı izle Taraftarium24hd ile Günün önemli bir karşılaşması başlıyor. Taraftarium24 izle bu muhteşem karşılaşmayı sitemizden takip edebileceksiniz. Taraftarium24 canlı maç izle iki takımda kazanmanın yollarını arayacak, kıran kırana bir maç izleyeceğiz, şifresiz, donmadan izlemek isteyenler için güzel bir gün Bein sports Taraftarium24 canlı maç izle bazı karşılaşmalar maçın başlamasına 5 dakika kala açılır sitemize eklenen her maçın yayını eklenir o nedenle maçın yayını yok diyerek sitemizden ayrılmayınız tekrar maç zamanı sizleri bekleriz. Justin tv izle Sitemizde keyifli bir maç izlemeniz dileği ile iyi seyirler dilerim. Maçın başlamasına son 5 dakika kala yayınlar açılır.

Konyaspor, 40 puanla 12.sırada girdiği Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında yarın (16 Nisan Cuma günü) Hes Kablo Kayserispor’u konuk edecek.


Konyaspor, karşılaşmanın son çalışmasını Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde yaptı.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda saat 16:00’da başlayacak Konyaspor-Hes Kablo Kayserispor maçında Ali Şansalan düdük çalacak.
<

Bein Sports 1 Yayın Akışı

Ev Sahibi Zaman Rakip
Real Madrid 27/04/2021 22:00 Chelsea
PSG 28/04/2021 22:00 Manchester City
Manchester City 04/05/2021 22:00 PSG
Chelsea 05/05/2021 22:00 Real Madrid
Fatih Karagümrük 27/04/2021 16:00 Antalyaspor
Göztepe 28/04/2021 16:00 Trabzonspor
BB Erzurumspor 29/04/2021 16:00 İstanbul Başakşehir
Alanyaspor 29/04/2021 20:30 Fenerbahçe
Manchester United 29/04/2021 22:00 Roma
Antalyaspor 01/05/2021 16:00 Göztepe
Beşiktaş 01/05/2021 20:30 Hatayspor
Denizlispor 02/05/2021 16:00 Rizespor
Gençlerbirliği 02/05/2021 20:30 Galatasaray
İstanbul Başakşehir 03/05/2021 16:00 Ankaragücü
Fenerbahçe 03/05/2021 20:30 BB Erzurumspor

Bein Sports 1 Canlı Yayın

Bein Sports 1

Bein sports 1 ilk olarak 2000 yılının başında IŞIK TV adı ile yayına başlamıştır. Ardından ismi Lig TV ve Bein Sports 1 olarak değiştirilmiştir.

Peki bu kanalda neler yayınlanıyor? Diye soracak olursanız; UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve çeşitli programlara yer veriliyor. Bein Sports 1’in ülkemizde ki kullanım oranı oldukça yüksektir. Kanal, kesintisiz ve yüksek çözünürlüklü yayın hizmeti sağlıyor.

Bein Sport Genel

Bein Sports, Katar Spor Yatırımları ortaklığı tarafından kurulmuş ve Türkiye’deki yayın haklarını Bein Media Group şirketine verilen televizyon kanalıdır. Bein Sports ilk olarak 2012 yılında hizmet vermeye başlamıştır. 2021 itibariyle de faaliyetlerine devam ediyor.

Bein sports tamamen spor programlarının yer aldığı bir kuruluştur. Ağırlıklı olarak ulusal lig maçları veriliyor. Peki hangi dillerde hizmet veriyor? Kanal Arapça, Fransızca, Türkçe, İngilizce ve İspanyolca olmak üzere toplamda 5 dil şeklinde yayın yapmaktadır. Bein sports genel olarak futbol, hentbol, bisiklet ve ragbi turnuvaları gibi karşılaşmalarla karşımıza çıkmaktadır. Türkiye’de büyük ilgi görmesinin nedeni de Süper Lig maçlarının tamamını vermesidir.

Bein Sports’a Nasıl Üye Olunur?

Taraftarlardan en çok gelen sorulardan biri de Bein Sports’a nasıl üye olunur? Olmaktadır. Sevdiğiniz takımların karşılaşmalarını anlık bir şekilde izleyebilmek için Bein Sports kanalının web sitesine mutlaka kayıt olmanız gerekmektedir.

Bu konuda yapmanız gereken ilk şey, internet erişimi olan bir bilgisayar ile kanalın web sitesine erişim sağlamaktır.

Ardından ana sayfanın sağ üst bölümünde yer alan ‘’Kayıt ol’’ butonuna basarak gerekli olan ilk adımı atmanız gerekiyor. Butona bastıktan sonra karşınıza küçük bir form çıkacaktır. Herhangi bir problem yaşamamak için formun eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurulması büyük önem taşıyor. Aksi halde kaydınız onaylanmayacaktır.

Daha sonra işlemlerinizi baştan düzenlemek zorunda kalabilirsiniz. En son adım olarak da ‘’Kullanıcı Sözleşmesi’’ kutucuğunu onaylamaktır. Kayıt işlemleri bu kadar pratik ve hızlı bir şekilde yapılabiliyor.

Türkiye’de Bein Sports

Türkiye’de Bein sports ilk önce Digiturk kanalı üzerinden gelmiş bir spor kanalıdır. Kanalın en büyük özelliği ülkemizde Süper Lig maçların yayın haklarının tek sahibi olmasıdır. Futbol karşılaşmalarına ek olarak diğer spor dalları ve çeşitli spor programlarına da yer vermektedir.

1997 senesinden beri Türkiye’de Süper Lig müsabakalarının verildiği Lig TV kanalının yerine geçmiştir. Uydulara girdiği ilk günden itibaren yayınladığı maçlar ve programlar büyük ilgi görmüş ve her geçen gün popülerliğini arttırmıştır. Şuan kanalın hali hazırda on binlerce aktif üyesi bulunuyor. Ticaret hacmi ile kısa sürede Türkiye’nin sayılı medya gruplarından biri haline gelmeyi başarmıştır.

Evinizde oturduğunuz yerden Süper Lig maçlarının tadını çıkarmak ve Bein Sports kanalını deneyimlemek istiyorsanız oldukça cüzi bir tutar ile aylık ödeme planı oluşturabilirsiniz. Bunun için kanalın telefon numarasını arayabilir ve detaylı bilgileri edinebilirsiniz.

Bein Sports 1 Frekans Bilgileri

Bein Sports 1 frekans bilgileri ile sorunsuz bir şekilde karşılaşmaları izleyebilirsiniz. Kanal, 11675 frekansından yayın yapmaktadır. V - Dikey polarizasyon değerine sahiptir. SR değeri 24444, kapsama değeri ise Batı olarak yer almaktadır. FEX değeri olarak 3/4 girilmesi gerekiyor. Türksat uydusunda DIGITURK T37 paketinde yer alan Bein Sports 1 kanalını uydu alıcınıza eklemek için, yukarıda verilen frekansları girmeniz yeterli olacaktır.

Bein sports HD 1 nedir?

Bein sports HD 1 nedir? Sorusuna değinecek olursak; Digiturk platformunda 377 numaralı kanaldır diyebiliriz. Kanal, 2008 yılında Lig TV HD ismi ile yayına başlamıştır. Daha sonra ismini Bein Sports HD 1 olarak değiştirmiştir. Kanal, eş zamanlı bir şekilde HD kalitesinde yayınlar yapmaktadır. Bu kanaldan UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve çeşitli programlara ulaşabilirsiniz.

Bein sports HD 1 geçmiş dönemlerde 2008 Avrupa Futbol şampiyonası maçlarını da yayınlamıştır. Kanal yönetimi Süper Lig 2010 - 2011 sezonunda önemli yeniliklere imza atmıştır. Phantom HD kamera ile bazı karşılaşmalarda saniyede 1000 kare çekebilir hale gelmişlerdir. Bunun yanında ilk defa bu sezondan sonra Süper Lig’de oynana 9 karşılaşmanın hepsi canlı bir şekilde izleyici ile buluşmuştur.

Karşılaşmaların çekimlerini 2008 - 09, 2009 - 10 sezonlarında HD Protek şirketi yapmıştır. HD Protek şirketi müsabaka çekimlerine uzun süre devam etmiştir.

Bein Sports 1 Nasıl İzlenir?

Futbol severler ülkemizde karşılaşmaları izlemek adına internetten maç yayını araması yapıyorlar. Yayıncı kurum Bein sports 1 üzerinde yayınlanan karşılaşmalar yalnızca Digiturk üzerinden abone olarak izlenebilmektedir. İnternet üzerinden yapılan herhangi bir yasadışı yayın suç unsuru olarak değerlendirilmektedir. Sadece yayın yapan değil yayını izleyen kişilere de cezai yaptırımlar uygulanmaktadır. Süper Lig karşılaşmalarını kayıt olarak Digiturk Play platformu üzerinden izleyebilirsiniz. Fiyat tarifesi için de kurumun müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Goller bilgisayara indirilir mi?

Bein sports resmi web sitesinde yer alan tüm yazılı ve görsel içeriğin bilgisayarlara ya da akıllı cihazlara indirilmesi, çoğaltılması, kopyalanması, sitelerde yayınlanması, paylaşılması, frame şeklinde gösterimi izin alınmadığı takdirde kesinlikle yasaktır. Video, fotoğraf ve benzeri öğelerin tüm hakları şirkete aittir. Eğer bunun aksi davranışlar tespit edilirse Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince suç teşkil edecektir.

Bu tip davranışlarda bulunan Bein Sports kullanıcıları, web sitesinin sahibi olan Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon Anonim Şirketi’nin cezai şart olarak belirlemiş olduğu 25.000 Dolar’ı ödemeyi, bu ceza miktarının fahiş olmadığını ve mahkemeden aksini talep etmeyeceğini kabul ve beyan etmektedir. Bu ve benzeri davranışlarda bulunan kişileri [email protected] mail adresine bildirebilirsiniz.

Maddi ve manevi cezai yaptırımlarla karşı karşıya kalmamak adına bu konuya mutlaka dikkat etmeniz gerekiyor. Yani goller bilgisayara indirilir mi? Sorusuna hayır diyebiliriz. Bein Sports bu konuda oldukça hassas davranmaktadır. İçerikleri indirmenin ve paylaşmanın yanında farklı bir illegal yayın aracından izlememeye de özen göstermelisiniz. Gelişen teknoloji ile bunların takipi sıkı bir şekilde yapılmakta ve uygunsuz davranışlar tespit edilmektedir.

Bein Sports 1 Değerlendirme

Futbol branşı, şüphesiz ülkemizde en çok ilgi gören spor dalıdır. Türkiye’de futbol karşılaşmalarının izlenme oranı da oldukça yüksektir. Durum böyle olunca da taraftarlar kaliteli bir alternatif arayışına giriyorlar. Bu konuda ilk göze çarpan da 10 yılı aşkın tecrübesi ile Bein sport 1 kanalı oluyor.

Bein Sports ülkemizde Süper Lig maçlarını yayınlama hakkına sahip tek medya grubudur. Tüm müsabakaları kesintisiz ve HD kalitesi ile izleyicilere sunmaktadır. Şirket, 81 ilde yoğun bir üye kitlesine sahiptir. Avrupa standartları ile karşılaştıracak olursak üyelik ücretleri de oldukça makul konumdadır. Aylık cüzi bir miktar karşılığı Süper Lig heyecanına ortak olabiliyorsunuz. 

Bein sports 1 değerlendirme olarak tüm futbol severlerden tam not almayı başarıyor. Kahvehanelerde, kafelerde, restoranlarda, evinizde vb. yerlerde Bein Sports 1 kanalından tüm Süper Lig maçlarını keyifle izleyebilirsiniz. Kendi tercihinize göre seçtiğiniz paket aynı gün aktif olmaktadır. Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda ise müşteri hizmetlerine rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Taraftarı olduğunuz takımın maçlarını HD kalitesi ile izlemek için hemen üyelik oluşturabilirsiniz.


Torino
Torino
26/04
VS
Napoli
Napoli
Benfica
Benfica
26/04
VS
Santa Clara
Santa Clara
Clermont
Clermont
26/04
VS
Châteauroux
Châteauroux
Lazio
Lazio
26/04
VS
Milan
Milan
Leicester City
Leicester City
26/04
VS
Crystal Palace
Crystal Palace
Eibar
Eibar
26/04
VS
Real Sociedad
Real Sociedad
Moreirense
Moreirense
26/04
VS
Porto
Porto
Fatih Karagümrük
Fatih Karagümrük
27/04
VS
Antalyaspor
Antalyaspor
Hatayspor
Hatayspor
27/04
VS
Gençlerbirliği
Gençlerbirliği
Real Madrid
Real Madrid
27/04
VS
Chelsea
Chelsea
Göztepe
Göztepe
28/04
VS
Trabzonspor
Trabzonspor
Kayserispor
Kayserispor
28/04
VS
Denizlispor
Denizlispor
Athletic Club
Athletic Club
28/04
VS
Real Valladolid
Real Valladolid
Galatasaray
Galatasaray
28/04
VS
Konyaspor
Konyaspor
Rizespor
Rizespor
28/04
VS
Beşiktaş
Beşiktaş
PSG
PSG
28/04
VS
Manchester City
Manchester City
BB Erzurumspor
BB Erzurumspor
29/04
VS
İstanbul Başakşehir
İstanbul Başakşehir
Sivasspor
Sivasspor
29/04
VS
Yeni Malatyaspor
Yeni Malatyaspor
Barcelona
Barcelona
29/04
VS
Granada
Granada
Alanyaspor
Alanyaspor
29/04
VS
Fenerbahçe
Fenerbahçe
Ankaragücü
Ankaragücü
29/04
VS
Gaziantepspor
Gaziantepspor
Manchester United
Manchester United
29/04
VS
Roma
Roma
Villarreal
Villarreal
29/04
VS
Arsenal
Arsenal
Southampton
Southampton
30/04
VS
Leicester City
Leicester City
Celta De Vigo
Celta De Vigo
30/04
VS
Levante
Levante
Crystal Palace
Crystal Palace
01/05
VS
Manchester City
Manchester City
Eibar
Eibar
01/05
VS
Deportivo Alavés
Deportivo Alavés
Antalyaspor
Antalyaspor
01/05
VS
Göztepe
Göztepe
Brighton & Hove Albion
Brighton & Hove Albion
01/05
VS
Leeds United
Leeds United
Elche
Elche
01/05
VS
Atlético Madrid
Atlético Madrid
Chelsea
Chelsea
01/05
VS
Fulham
Fulham
Huesca
Huesca
01/05
VS
Real Sociedad
Real Sociedad
Beşiktaş
Beşiktaş
01/05
VS
Hatayspor
Hatayspor
Everton
Everton
01/05
VS
Aston Villa
Aston Villa
Real Madrid
Real Madrid
01/05
VS
Osasuna
Osasuna
Real Valladolid
Real Valladolid
02/05
VS
Real Betis
Real Betis
Denizlispor
Denizlispor
02/05
VS
Rizespor
Rizespor
Konyaspor
Konyaspor
02/05
VS
Fatih Karagümrük
Fatih Karagümrük
Newcastle United
Newcastle United
02/05
VS
Arsenal
Arsenal
Villarreal
Villarreal
02/05
VS
Getafe
Getafe
Manchester United
Manchester United
02/05
VS
Liverpool
Liverpool
Granada
Granada
02/05
VS
Cádiz
Cádiz
Gençlerbirliği
Gençlerbirliği
02/05
VS
Galatasaray
Galatasaray
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
02/05
VS
Sheffield United
Sheffield United
Valencia
Valencia
02/05
VS
Barcelona
Barcelona
Kasımpaşa
Kasımpaşa
03/05
VS
Alanyaspor
Alanyaspor
Yeni Malatyaspor
Yeni Malatyaspor
03/05
VS
Kayserispor
Kayserispor
İstanbul Başakşehir
İstanbul Başakşehir
03/05
VS
Ankaragücü
Ankaragücü
West Bromwich Albion
West Bromwich Albion
03/05
VS
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers
Gaziantepspor
Gaziantepspor
03/05
VS
Sivasspor
Sivasspor
Fenerbahçe
Fenerbahçe
03/05
VS
BB Erzurumspor
BB Erzurumspor
Sevilla
Sevilla
03/05
VS
Athletic Club
Athletic Club
Burnley
Burnley
03/05
VS
West Ham United
West Ham United
Manchester City
Manchester City
04/05
VS
PSG
PSG
Chelsea
Chelsea
05/05
VS
Real Madrid
Real Madrid

0 yanıt "Konyaspor Kayserispor Canlı maç izle"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel