-->

Takip edip haberdar olabilirsiniz

facebook twitter youtube

Justin tv - Beşiktaş Denizlispor Maçı izle !! donmadan kesintisiz

Canlı maçı izle Taraftarium24hd ile Günün önemli bir karşılaşması başlıyor. Taraftarium24 izle bu muhteşem karşılaşmayı sitemizden takip edebileceksiniz. Taraftarium24 canlı maç izle iki takımda kazanmanın yollarını arayacak, kıran kırana bir maç izleyeceğiz, şifresiz, donmadan izlemek isteyenler için güzel bir gün Bein sports Taraftarium24 canlı maç izle bazı karşılaşmalar maçın başlamasına 5 dakika kala açılır sitemize eklenen her maçın yayını eklenir o nedenle maçın yayını yok diyerek sitemizden ayrılmayınız tekrar maç zamanı sizleri bekleriz. Justin tv izle Sitemizde keyifli bir maç izlemeniz dileği ile iyi seyirler dilerim. Maçın başlamasına son 5 dakika kala yayınlar açılır.



 Beşiktaş, Spor Toto Süin keeping with Lig'in 27. Haftasında sahasında Denizlispor'u konuk edecek. Geçtiğimiz haftayı BAY geçen siyah beyazlılar, bir maç eksikle 51 puanla Galatasaray'ın 3 puan arkasında 2. Sırada yer alıyor. Son iki müsabakasını kazanan Sergen Yalçın'ın öğrencileri Denizlispor'u yenerek, şampiyonluk hedefine emin advertımlarla yürümeye idame etmek istiyor. 21 puanla düşme hattının içinde yer alan Denizlispor ise İstanbul deplasmanından mutlaka puan çıkarmanın hesabını yapıyor. Ligin ilk yarısında Denizli’de oynanan karşılos angelesşmayı Beşiktaş, three-2 kazanmıştı.



Beşiktaş-Denizlispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


Vodafone Park Stadı'nda oynanacak karşı karşıya gelme saat 19:00'da başlamış olacak ve Cüneyt Çakır tarafınca yönetilecek. Çakır'ın backyardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarıokay Ongun yaparken, Burak Şeker dördüncü hakem olacak. BeIN sports activities HD 1'den naklen yayınlanacak ninety dakikanın canlı skor takip edeni haberimizde olacak.


Beşiktaş-Denizlispor ilk eleven'ler:


Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N’Sakala, Josef, Atiba, Ljajic, Larin, N'Koudou, Aboubakar


Denizlispor: Cenk Gönen, Tiago Lopes, Fabiano Leismann, Mustafa Yumlu, Ayman Ben Mohamed, Radoslaw Murawski, Kubilay Aktaş, mix Diskerud, Muris Mesanovic, Angelo Sagal, Hugo Rodallega


Golcüler patlamaya hazır


Beşiktaş'ın saldırı hattında görev icra eden Vincent Aboubakar 3, Cyle Larin ise son 5 karşılos angelesşmada sessiz kalmıştı. İki forvetin, bir haftalıok ara ondan sonra dinlendirilmiş olduğu ve biçim olarak zirveye ulaştıkları öğrenildi. Bu doğrultuda Aboubakar ve Larin, atacağı gol ve gollerle Kara Kartal'ın zafere uzanması mevzusunda ellerinden geleni yapmaya hazırlar.


Üstünlük Beşiktaş'ta


Beşiktaş, Denizlispor ile oynadığı son eleven maçın tamamını kazanmıştır. 2004-2005 sezonundan beri rakibine yenilmeyen Beşiktaş, Horozlar karşısında yeni bir zafer daha elde etmek istiyor. İki takım içinde geride kalan 41 karşılos angelesşmada 29 defa Kara Kartal kazanırken, four kez Denizli galip geldi. Eight maç da berabere sonlanmış oldu. Bu süre içerisinde Beşiktaş’ın toplam seventy five golüne, Denizlispor 37 golle yanıt verdi. Beşiktaş, sezonun ilk yarısında deplasmanda oynadığı mücadelede Denizli'yi 3-2 devirmişti.


Cenk Tosun'un sakatlığı sürüyor


Beşiktaş'a devre arası geçirme olan ulusal golcü Cenk Tosun'un sakatlığının geçmemiş olması teknik heyeti üzen bir durum oldu. Gelir gelmez çıkmış olduğu Konyaspor kupa maçında gol atan ancak golü faul sebebi öne sürülerek iptal edilen Cenk, Gençlerbirliği'ne karşı da sonradan oyuna girmiş ve 2 gol atmıştı. Maçtan sonrasında dizinde ödem oluşan ve henüz ödemi geçmeyen Cenk'in tedavisine tesislerde devam ediliyor. 


Ghezzal var, Montero riske edilmeyecek


Kara Kartal'ın megastar sağ kanadı Ghezzal’ın, sakatlığı sebebiyle malicious programün oynanacak olan Denizlispor mücadelesinde forma giyebilmesi zor gözüküyordu. Fakat müjdeli haber geldi ve Rachid Ghezzal’ın takımla birlikte olacağı öğrenildi. Genç stoper Francisco Montero ise riske edilmeyeceği açıklandı.


Rodallega'ya özel tedbir


Kara Kartal'ın hocası Sergen Yalçın, Denizlispor'un golcüsü Hugo Rodallega'ya özel tedbir aldı. Tecrübeli çalıştırıcı, Beşiktaş'a attığı 6 gol ile dikkat çeken Kolombiyalı santrfor için savunmacıları uyardı. Yalçın, stoperler Wellinton ve Vida’dan ninety dakika süresince dikkatli olmalarını istedi.


Denizlispor'da 3 eksik


Denizlispor'da, Beşiktaş maçı öncesinde three eksik futbolcu bulunuyor. Yeşil-Siyahlı ekipte Özgür Çek, Recep Niyaz ve Ahmed Yasin'in sakatlığı var. Bu nedenle yeşil-Siyahlı ekipte three önemli oyuncu, zorlu ninety dakikada takımlarını yalnız bırakmak zorunda kalacak.


Beşiktaş'ta four, Denizlispor'da 5 futbolcu sınırda


Siyah beyazlılarda 4 futbolcu Denizlispor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. 3'er sarı kartı olan Necip, Rosier, Ghezzal ve Josef De Souza teknik direktör Sergen Yalçın'ın talih vermesi ve sarı kart görmeleri niteliğinde 28'inci haftada deplasmanda oynanacak Yeni Malatyaspor karşılos angelesşmasında takımını bir tek bırakacak.


Beşiktaş maçı öncesi Denizlispor'da ise Mustafa Yumlu, Sagal, Kubilay, Mesanovic ve Sacko, sarı kart sınırında bulunuyor. Bu 5 oyuncu Beşiktaş maçında sarı kart görmeleri halinde 28'inci haftayı BAY geçecekleri için 29'uncu haftada sahalarında oynayacağı Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecek.

0 yanıt "Justin tv - Beşiktaş Denizlispor Maçı izle !! donmadan kesintisiz"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel