-->

Takip edip haberdar olabilirsiniz

facebook twitter youtube

Konyaspor Gaziantep FK Maçı izle

Canlı maçı izle Taraftarium24hd ile Günün önemli bir karşılaşması başlıyor. Taraftarium24 izle bu muhteşem karşılaşmayı sitemizden takip edebileceksiniz. Taraftarium24 canlı maç izle iki takımda kazanmanın yollarını arayacak, kıran kırana bir maç izleyeceğiz, şifresiz, donmadan izlemek isteyenler için güzel bir gün Bein sports Taraftarium24 canlı maç izle bazı karşılaşmalar maçın başlamasına 5 dakika kala açılır sitemize eklenen her maçın yayını eklenir o nedenle maçın yayını yok diyerek sitemizden ayrılmayınız tekrar maç zamanı sizleri bekleriz. Justin tv izle Sitemizde keyifli bir maç izlemeniz dileği ile iyi seyirler dilerim. Maçın başlamasına son 5 dakika kala yayınlar açılır.




Konyaspor Gaziantep FK maçı ile iki takım Süper Lig 27. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Son haftalarda inişli çıkışlı bir grafik çizen kırmızı-siyahlı ekip, ligin ikinci yarısında çıktığı 5 maçta sadece 4 puan çıkardı. Bu süre içerisinde Galatasaray'a 2-1, Fatih Karagümrük'e 2-0 ve Trabzonspor'a 1-0 yenilen Gaziantep, Göztepe'yi 2-1 yendi. Fraport TAV Antalyaspor ile de golsüz berabere kaldı. Şimdi gözler bugün oynanacak mücadele. Peki Konyaspor Gaziantep FK maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Deplasmanda son 5 lig maçını kazanamayan Gaziantep ekibi, Konya'daki müsabakada kötü gidişi durdurmak istiyor.

Kana Bıyık'ın sakatlığı nedeniyle forma şansı bulamayacağı Gaziantep ekibinin Konyaspor maçında, 1 oyuncu da koronavirüs karantinası nedeniyle takımdan ayrı kalacak.

Gaziantep FK ile oynadığı üç Süper Lig maçını da kazanamayan Konyaspor, lig tarihinde en az dört kez karşılaştığı rakipleri arasında sadece Göztepe'yi mağlup edemedi. Konyaspor'a rakip olduğu son altı resmi maçın sadece birini kaybeden Gaziantep FK, tek mağlubiyetini bu sezon Türkiye Kupası son 16 turunda bu statta aldı. Süper Lig'de oynadığı son iki maçı kazanan Konyaspor, Nisan 2016'dan bu yana üst üste üç galibiyet alamıyor.

0 yanıt "Konyaspor Gaziantep FK Maçı izle"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel