-->

Takip edip haberdar olabilirsiniz

facebook twitter youtube

Başakşehir Beşiktaş Maçını bedava izle

Canlı maçı izle Taraftarium24hd ile Günün önemli bir karşılaşması başlıyor. Taraftarium24 izle bu muhteşem karşılaşmayı sitemizden takip edebileceksiniz. Taraftarium24 canlı maç izle iki takımda kazanmanın yollarını arayacak, kıran kırana bir maç izleyeceğiz, şifresiz, donmadan izlemek isteyenler için güzel bir gün Bein sports Taraftarium24 canlı maç izle bazı karşılaşmalar maçın başlamasına 5 dakika kala açılır sitemize eklenen her maçın yayını eklenir o nedenle maçın yayını yok diyerek sitemizden ayrılmayınız tekrar maç zamanı sizleri bekleriz. Justin tv izle Sitemizde keyifli bir maç izlemeniz dileği ile iyi seyirler dilerim. Maçın başlamasına son 5 dakika kala yayınlar açılır.



Süper Lig'de 30. hafta heyecanı İstanbul'da start alıyor. Haftanın açılış maçında Medipol Başakşehir sahasında lig lideri Beşiktaş'ı konuk edecek. İki takımın da bu mücadele öncesi eksik oyuncuları bulunuyor. Yine her iki ekip de kazanarak 3 puanı hanesine yazdıran taraf olmak istiyor. Beşiktaş'ta bu müsabakada sakatlıkları bulunan Cenk Tosun ve Gökhan Töre forma giyemeyecek. Öte yandan Başakşehir'de de sakatlıkları süren , Junior Caiçara, Bolingoli, Fredrik Gulbrandsen, Mahmut Tekdemir, Junior Fernandes ve Leo Duarte, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

BAŞAKŞEHİR-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Lider Beşiktaş'ın, Medipol Başakşehir'e konuk olacağı maç bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR-BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Başakşehir: Volkan, Ömer, Ponck, Epureanu, Hasan, Giuliano, Mehmet, Deniz, Berkay, Aleksic, Crivelli

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, N'sakala, Josef, Ghezzal, Atiba, Ljajic, Larin, Aboubakar

.

0 yanıt "Başakşehir Beşiktaş Maçını bedava izle"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel