-->

Takip edip haberdar olabilirsiniz

facebook twitter youtube

Olympiakos Arsenal Canlı maç izle 11 mart 2021

Canlı maçı izle Taraftarium24hd ile Günün önemli bir karşılaşması başlıyor. Taraftarium24 izle bu muhteşem karşılaşmayı sitemizden takip edebileceksiniz. Taraftarium24 canlı maç izle iki takımda kazanmanın yollarını arayacak, kıran kırana bir maç izleyeceğiz, şifresiz, donmadan izlemek isteyenler için güzel bir gün Bein sports Taraftarium24 canlı maç izle bazı karşılaşmalar maçın başlamasına 5 dakika kala açılır sitemize eklenen her maçın yayını eklenir o nedenle maçın yayını yok diyerek sitemizden ayrılmayınız tekrar maç zamanı sizleri bekleriz. Justin tv izle Sitemizde keyifli bir maç izlemeniz dileği ile iyi seyirler dilerim. Maçın başlamasına son 5 dakika kala yayınlar açılır.



32. turda tarafsız Pire'de Benfica'yı kazanan Arsenal, Stadio Georgios Karaiskakis'e hızlı bir dönüş yaparak geçen sezonun UEFA Avrupa Ligi'nden onları deviren takım Olympiacos'u ele geçirdi.

• UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki son beş maçını kaybetmesine rağmen Olympiacos, UEFA Avrupa Ligi eleme aşamasında sekizinci kez görünmesini sağlamak için Marsilya'nın üzerinde üçüncü olmayı başardı. 32. rauntta PSV Eindhoven'ı toplamda 5-4 yendiklerinde, 4-2 ev sahibi olduktan sonra Eindhoven'da 2-1 mağlup Ahmed Hassan'ın 88. dakikalık kesin grevi sayesinde hasarsız olduğunu kanıtladıklarında daha fazla ilerleme sağlandı.

• Arsenal, sonbaharda UEFA Avrupa Ligi B Grubu'ndan en yüksek puanı alarak Rapid Wien, Dundalk ve diğer eleme oyuncuları Molde'yi ikiye katlarken - bir UEFA Avrupa Ligi grubundaki bir İngiliz takımının şimdiye kadarki en yüksek golü - Benfica'yı geçmeden önce son 32'de, Roma'da 1-1 'deplasman' berabere kalarak Pire'de kaptan Pierre-Emerick Aubameyang'ın 87. dakikada bir golcü dahil olmak üzere iki gol attığı 3-2'lik geri dönüş zaferi.


• Kulüpler son dönem 32 beraberlik dramatik bir turda yer aldı, Olympiakos evindeki ilk ayağı Alexandre Lacazette'den bir golle 0-1 kaybetti, ancak 120. dakikada bir Youssef El- ile uzatmaların ardından Londra dönüş maçını 2-1 kazandı. Arabi grevi.Önceki toplantılar

• Bundan önce, bu taraflar UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında dört kez eşleşmişti ve her fırsatta Arsenal, Matchday 2 ve Olympiakos'ta ev sahibi takımını 6. Maçta geri dönüş maçında sahnelemişti.

• İkili arasındaki ilk altı maç - 2009/10, 2011/12 ve 2012/13'te - hepsi eve galibiyet getirdi, ancak 2015 / 16'da roller tersine döndü, Olympiacos deplasmanda 3-2 kazanıp 0'a düştü. Evde 3 mağlubiyet; Olivier Giroud'un hat-trick'i, Arsenal'in ev sahiplerini kafa kafaya kuralı için gruptaki ikinci noktaya yönlendirmesini ve böylece UEFA Şampiyonlar Ligi nakavt aşamasında 16. sıradaki görünüşünü güvence altına almasını sağladı.

0 yanıt "Olympiakos Arsenal Canlı maç izle 11 mart 2021"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel